Coaching

Coaching voor instructeurs

Tijdens de instructeursopleiding wordt elke aspirant instructeur goed begeleidt in het lesgeven: Je krijgt les in het lesgeven en jouw lessen worden beoordeeld door ervaren instructeurs. Waarschijnlijk bespreek je jouw lessen en de lessen van medeleerlingen ook met elkaar: Wat gaat er goed en wat kan er beter? 

Hoe zonde is het dat deze begeleiding stopt nadat je je diploma hebt behaald. Je kunt je als instructeur laten bijscholen op allerlei onderwerpen, maar er kijkt nooit meer een ervaren instructeur met je mee om jouw lessen te beoordelen en je nieuwe leerpunten te geven. 

Daar help ik je nu graag mee. In mijn jarenlange loopbaan in het onderwijs heb ik vele bijscholingen over o.a. didactiek gevold. Hierdoor heb ik mij gespecialiseerd in de kunst van het lesgeven. Ik help jou als instructeur graag bij het verbeteren van jouw lessen, zowel inhoudelijk als op didactisch gebied. 

In een persoonlijk coachingstraject bespreken wij allereerst jouw leerdoelen. Vervolgens begeleidt ik jou in een aantal contactmomenten om specifieke onderdelen in jouw lesgeven te verbeteren. 

Heb je interesse in een persoonlijk coachingstraject? Neem vrijblijvend contact met me op via onderstaande knop!

Coaching voor instructeurs