Instructeurs Academy

Succesvol 2024

Meer inkomen in 2024

Dit jaar wordt jij nu eindelijk écht succesvol als zelfstandig ondernemer in de paardensport

Veel instructeurs beginnen met lesgeven vanuit een hobby. Je vind paardrijden leuk, bent hier inmiddels al behoorlijk goed in geworden en je wilt eigenlijk proberen om je geld te verdienen in de paarden. Paarden trainen of uitbrengen op wedstrijd is misschien niet voor iedereen weggelegd of geeft je onvoldoende werk om een werkweek mee te vullen, maar lesgeven lijkt voor velen een logische stap.

Toch lukt het veel instructeurs niet om te kunnen leven van dit beroep. Veel instructeurs blijven lesgeven naast een andere baan, krijgen maar niet genoeg lesklanten bij elkaar of moeten 50 tot 60 uur in de week werken om voldoende inkomen binnen te krijgen.

Is dit herkenbaar voor jou?

Ik ga je helpen!

Wil jij nu écht succesvol worden als instructeur?

In een traject van 12 weken gaan wij samen aan de slag met jouw bedrijf als zelfstandig instructeur. We ruimen onzekerheid uit de weg, we gaan jou als instructeur echt eens goed definiëren en we zorgen ervoor dat jij voor nieuwe lesklanten onweerstaanbaar wordt! Dit alles met als doel om in 2024 écht succesvol te worden als zelfstandig ondernemer in de paardensport en een inkomen te genereren waar jij écht blij van wordt!

*Wil jij beter leren lesgeven?


*Wil jij in 2024 écht succesvol worden als zelfstandig ondernemer in de paardensport?

*Wil jij meer klanten maar weet je niet hoe je hieraan kunt komen?

*Wil jij meer verdienen? (Om nu eindelijk eens op die luxe vakantie te gaan, dat stoere paard te kopen of gewoon eindelijk eens rond te kunnen komen?)

Dan is deelname aan deze editie van de Instructeurs Academy iets voor jou!

Lesbeoordeling paardrijles

Over mij

Instructeurs Academy Beter paardrijles geven in 12 weken

Ik ben Stephanie Pardaan, instructeurscoach en ontwikkelaar van online trainingen speciaal voor paardensportinstructeurs. Daarnaast organiseer ik regelmatig live events waarbij het overdragen van kennis aan ruiters en instructeurs centraal staat. 

Al van jongs af aan was ik niet weg te slaan op de manege en, na het hebben van verzorgpony’s en bijbaantjes op een manege kon ik in 2006 eindelijk de paardensportopleiding aan NHB Deurne volgen. Na Deurne heb ik enkele jaren op een trainingsstal gewerkt en zelf meerdere paarden op wedstrijd uitgebracht tot het ZZ springen en het Z dressuur.

De paardensportopleiding van Deurne combineerde ik met een docentenopleiding aan Stoas Hogeschool. Hier ontdekte in mijn passie voor het lesgeven en het schrijven van lesmateriaal en daarna ben ik les gaan geven op verschillende middelbare scholen in de vakken natuurkunde, scheikunde en biologie.

Naast de passie voor de paardensport en het onderwijs kriebelde het ondernemen bij mij al lange tijd. Naast mijn baan in het onderwijs ben ik in 2014 gestart met EquiWorks. In eerste instantie organiseerde ik workshops op maneges, waarin bepaalde theoretische onderwerpen centraal stonden. In 2017 heb ik hiernaast ook één, en daarna nog een tweede, webshop (in de paardensportsector) opgericht. In 2021 heb ik beide webshops verkocht én mijn baan in het onderwijs opgezegd om mij volledig op EquiWorks te kunnen richten. In al die jaren heb ik veel leuke (en minder leuke…) ervaringen opgedaan in het ondernemen waardoor ik goed weet voor welke uitdagingen je als zelfstandig ondernemer komt te staan.
Al mijn ervaringen in de sport, het onderwijs en het ondernemen neem ik mee in mijn werk als instructeurscoach. Ik help jou als instructeur graag bij het verbeteren van jouw lessen, zowel inhoudelijk als op didactisch gebied. Ook help ik bij het vinden van jouw ideale lesklant, je verbale en non-verbale communicatie, financiële zaken, positief opbouwend lesgeven en professionalisering. Daarnaast blijf ik trainingen ontwikkelen over relevante onderwerpen, zowel voor instructeurs als voor ruiters!

Wil je meer lezen over mijn ervaringen? Dat kan op de Over EquiWorks pagina.

Instructeurs Academy: Succesvol 2024

In dit (groeps)traject werken we aan jouw onderneming als zelfstandig instructeur. We ruimen onzekerheid uit de weg, we gaan jou als instructeur echt eens goed definiëren en we zorgen ervoor dat jij voor nieuwe lesklanten onweerstaanbaar wordt! Meer inkomen halen uit jouw werkzaamheden als instructeur dus!

Het traject bestaat uit online meetings en online lessen. Daarnaast vul je voor elk onderdeel een werkboek in met vragen en opdrachten over jouw eigen situatie. Hierop krijg je vervolgens persoonlijke feedback van mij. Daarnaast sta ik gedurende het hele traject (3 maanden lang!) tot jouw beschikking voor vragen met betrekking tot jouw situatie. 

Alles is erop gericht dat jij in 2024 een succesvolle instructeur wordt die zichzelf een échte ondernemer kan noemen, in plaats van in de hobbysfeer te blijven hangen. 

Je volgt het volledige traject online, vanuit huis. De live sessies worden vooraf ingepland maar zullen ook achteraf terug te kijken zijn. Om de week komt er een les beschikbaar die je dan op een geschikt moment kunt volgen. Feedback op jouw werkboek ontvang je via de mail of eventueel telefonisch.

De Instructeurs Academy is voor instructeurs die:

-in 2024 nu eindelijk succesvol willen zijn als zelfstandig instructeur
– zichzelf als instructeur beter in de markt willen zetten
– nieuwe, ideale, klanten willen aantrekken
– meer lesklanten willen maar niet weten hoe ze die kunnen bereiken
– meer willen verdienen (om op vakantie te kunnen gaan, dat stoere paard te kunnen kopen of om gewoon eindelijk eens rond te kunnen komen)
– connecties willen maken met andere instructeurs en elkaar willen versterken

Je volgt het traject online, vanuit huis.

De lessen staan in een online leeromgeving waarin tekst, foto’s en video’s staan. Je krijgt om de week een nieuw deel van het werkboek waarin je opdrachten kunt maken om het meeste uit de coaching te halen en jezelf optimaal te ontwikkelen. Op het ingevulde werkboek krijg je persoonlijke feedback van mij.

De live online sessies worden vooraf ingepland maar zullen ook achteraf terug te zien zijn. Om de week komt er een les beschikbaar die je dan op een geschikt moment kunt volgen. Wel moet je wekelijks tijd maken om de lessen te volgen en het werkboek in te vullen zodat je niet achter gaat lopen.

Gedurende het traject ben ik via de mail beschikbaar om jouw persoonlijke vragen te beantwoorden.

Online paardrijles

De Instructeurs Academy bestaat uit:

– 12 weken coaching
– Live online sessies
– Lessen over de verschillende onderwerpen

De thema’s die we gaan behandelen zijn:
* Wat maakt jou uniek als instructeur
* Wie is jouw ideale klant
* Tarieven
* Stellen van je omzetdoel
* Actieplan
* Sales

Deze thema’s zijn er allemaal op gericht om jou succesvoller te maken als zelfstandig instructeur!

Om de week krijg je een live online sessie en toegang tot weer een nieuw hoofdstuk in de online training. Je maakt opdrachten in een werkboek en krijgt hierop persoonlijke feedback van mij. 

Ook kun je gedurende de hele periode vragen bij mij neerleggen over jouw eigen situatie. Op die manier werken we aan jouw succesvolle bedrijf als zelfstandig ondernemend instructeur!

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit traject geschikt?

Dit traject is geschikt voor zelfstandig ondernemende paardensportinstructeurs die hun onderneming tot een succes willen maken en eindelijk een goed inkomen willen genereren of die meer willen verdienen dan tot nu toe gelukt is*. 

Is het traject alleen voor startende instructeurs of ook voor ervaren instructeurs?

Voor deelname aan dit traject is het niet van belang of je een starter bent of al veel ervaring hebt. Dit traject gaat jou helpen om (financieel) succesvoller te zijn als zelfstandig instructeur. Er zullen startende instructeurs meedoen, maar ook ervaren instructeurs die te weinig lesklanten of te weinig inkomen hebben.

Ik heb al best wel wat lesklanten en verdien niet slecht, is dit dan iets voor mij?

Als jij tevreden bent met jouw bedrijf en jouw inkomsten is dit traject niks voor jou. Maar ben je echt wel tevreden? Verdien je genoeg om ook een vakantie te betalen? Een huis te kopen? Te investeren in je pensioen? Als je op 1 van deze vragen “nee” moet antwoorden dan gaat deelname aan dit traject jou helpen om te groeien.

Ik vind de investering vrij groot, kan het niet goedkoper?

Deelname aan dit traject kost €497 (ex. btw). Omgerekend is dit 41 euro per week, dat is een kleine investering om op zakelijk gebied te groeien.

Vaak geef je in deze tijd al veel meer geld uit aan je paard!

Deelname aan dit traject gaat ervoor zorgen dat jij meer geld gaat verdienen als instructeur. Hierdoor kun je blijven ondernemen en ga je hier steeds meer plezier uithalen! Als je écht aan de slag gaat met de tips en de feedback uit dit traject verdien je je investering in korte tijd terug. 
Daarnaast kun je als ondernemer de btw terugvragen bij de belastingdienst en kun je de kosten van de training zakelijk aftrekken. 

Richt dit traject zich op een bepaalde discipline?

Nee. Elke paardensportinstructeur kan meedoen met dit traject, of je nu springen of dressuur lesgeeft, of western, voltige, of …? Het is juist leuk als er instructeurs uit verschillende disciplines meedoen!

Wanneer moet je niet meedoen aan de Instructeurs Academy?

De Instructeurs Academy is niet geschikt voor jou als je niet van plan bent om als zelfstandig instructeur te werken. We richten ons in dit traject echt op zelfstandige ondernemers, dus als je in loondienst bent en ook wilt blijven is dit geen geschikt traject voor jou. Ook als je te weinig tijd hebt om te investeren in jouw eigen ontwikkeling raad ik je af om mee te doen aan deze editie van de Instructeurs Academy.

Mijn vraag staat er niet tussen

Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Neem contact met mij op! In een (telefonisch) gesprek bespreek ik graag met je of dit traject bij jou en jouw ontwikkeling past. Je kunt een mailtje sturen naar info@equiworks.nl of het contactformulier invullen.

Investering

Wat kost dit uitgebreide traject inclusief persoonlijke coaching jou?

Inzet: Je bent bereid om serieus aan de slag te gaan met de theorielessen, de persoonlijke coaching en de feedback. 

Tijd: Gemiddeld 2 uur per week. Daarnaast probeer je zoveel mogelijk aanwezig te zijn bij de live (online) sessies.

We starten op 1 maart 2024. Het traject duurt 12 weken en we rekenen nog een extra week voor uitloop. Op uiterlijk 31 mei zijn we klaar.

Kosten: Deelname aan dit traject kost je €497 excl. btw. 

Meld je snel aan voor dit superwaardevolle traject waarin jij in 2024 echt gaat knallen als zelfstandig instructeur!