Instructeurs Challenge

10 dagen lang fanatiek werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling als paardensportinstructeur

Wil jij 10 dagen lang fanatiek werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling als paardensportinstructeur? Wil jij jouw verantwoordelijkheid nemen om de paardensportsector een beetje mooier te maken? Doe dan mee met de Instructeurs Challenge!

Je krijgt 10 minitrainingen met bijbehorende opdrachten om te werken aan jouw carrière als paardensportinstructeur! En dit allemaal voor slechts €15! Dat is €1,50 per dag!

Doe jij mee aan de Instructeurs Challenge?

Waarom €1,50 per dag? Waarom niet gratis?

Omdat ik commitment verwacht!

Veel challenges zijn gratis, maar bij een gratis challenge voelen veel mensen niet de druk om mee te doen. Als je iets gratis krijgt doe je misschien 1  of 2 dagen mee, en daarna komt het een keer niet uit en laat je het versloffen. Door ervoor te betalen, ook al is het niet veel in dit geval, voel je meer de verplichting om ermee aan de slag te gaan. Anders is het toch zonde van die 15 euro!

Daarnaast krijg je voor die €15 ook nog eens heel erg veel waarde! Je krijgt 10 minitrainingen met bijbehorende motiverende opdrachten. We gaan 10 dagen lang werken aan jouw beroep als paardensportinstructeur! We gaan het hebben over zaken die je op orde moet hebben als zelfstandig instructeur, maar ook over onderwerpen die belangrijk zijn voor jouw kennis en verdieping als instructeur. Dat maakt het interessant voor zowel zelfstandig ondernemende instructeurs als instructeurs die in loondienst werken, of zelfs instructeurs die nog niet gestart zijn met lesgeven, maar dit wel willen gaan doen!

EquiWorks paardensportinstructeur

Hoe werkt het?

De Instructeurs Challenge start op donderdag 1 februari 2024. Elke ochtend (vroeg!) staat er een nieuwe les voor je klaar. Het is ook de bedoeling dat je elke ochtend, voordat je de dag begint, aan het werk gaat met het onderwerp en de opdracht van die dag. Waarom meteen ’s ochtends? Alleen dan ga je werkelijk veranderingen doorbrengen. Als je het laat versloffen of later op de dag doet neemt het een minder belangrijke plek in in je leven, en zal de Challenge minder succesvol uitpakken voor jou 😉

Heb jij een andere voorkeur? Wil jij bijvoorbeeld graag tussen de middag of juist in de avond aan de slag gaan met de opdrachten van die dag, dan is dat ook prima! Zorg er wel even voor dat je foto’s deelt op social media met de hashtag: #instructeurschallenge, en tag @equiworks ook even. We kunnen dan jouw berichten delen wat ook weer positief kan bijdragen aan jouw ontwikkeling als instructeur!

Ook geef ik af en toe persoonlijke feedback op openbaar gedeelde berichten met deze hashtag en onze tag!

Wat gaan we doen?

10 dagen lang ben ik jouw coach! Elke ochtend komt er een nieuwe les vrij in de online omgeving. Je begint hiermee voordat je je werkdag begint, zodat deze Instructeurs Challenge ook écht een verandering in jouw leven gaat brengen. Iedere dag krijg je een stuk van de training over een bepaald thema én een opdracht. Je hebt ongeveer een half uurtje per dag nodig om goed mee te kunnen doen.

Je krijgt:

– 10 korte trainingen in een online omgeving
– 10 bijbehorende motiverende opdrachten 
– Korting op deelname aan een aantal live events en online trainingen! Hiermee verdien je die 15 euro ruim terug 😉

Daarnaast geef ik elke dag persoonlijke feedback aan 1 of 2 instructeurs die hun antwoorden of vragen op social media delen onder de hashtag #instructeurschallenge en ons taggen @equiworks

*Je houdt minimaal drie maanden toegang. Als je later nog eens terug wilt kijken kan dat!

Kun je een dag niet meedoen omdat je verhinderd bent? (Het kost slechts een half uur per dag, maar toch) Geen probleem! Je kunt op je eigen tijd weer verder gaan.

Grip op Geld instructeur paardrijden

Welke thema's gaan we behandelen?

Ik beloof je dat je in deze 10 dagen enorm gemotiveerd wordt om meer uit jouw werk als instructeur te halen. Deze challenge is leerzaam en inspirerend! Ik verklap niet alles, maar we gaan het onder andere hebben over jouw doelen, jouw ideale klant, verdieping en professionalisering in de sector en omzetdoelen en tarieven. Voor slechts 15 euro krijg je enorm veel waarde!

Meedoen?

Meld je aan via onderstaande button! Na betaling krijg je toegang tot de challenge op de website. Je ziet meteen de inleiding staan, en elke ochtend, vanaf 1 februari, komt er een nieuw thema met bijbehorende opdrachten vrij. Dit doen we 10 dagen lang!