Lezing gebitsverzorger Paul Versluis

Een lezing over de inwerking van bitten en de rijtechnische aanleuning.

Een meerwaarde voor ruiters en instructeurs in alle disciplines

In deze interessante en interactieve lezing van paardengebitsverzorger Paul Versluis gaan we in op de inwerking van bitten en de rijtechnische aanleuning. Aan de hand van een PowerPointpresentatie, een schedel en veel verschillende bitten gaan we uitvoerig op de materie in. Deze lezing heeft een meerwaarde voor ruiters en instructeurs in alle disciplines, omdat zowel de anatomie van de paardenmond wordt besproken, evenals de inwerking van verschillende bitten op alle onderdelen van de paardenmond. Deze lezing duurt ongeveer 2,5 uur.

KNHS instructeurs ontvangen 35 licentiepunten voor het volgen van deze lezing.

 

De lezing heeft inmiddels al plaatsgevonden op donderdagavond 20 juli 2023 bij Pension- en Trainingsstal Mark Mul.


In 2024 zullen er weer nieuwe live lezingen en events gepland worden. Houd hiervoor de kalender in de gaten!

 

Voorwaarden

Deelname is pas definitief na betaling. Afmelden is niet meer mogelijk, wel is het toegestaan om jouw toegangsbewijs door te geven aan iemand anders als je zelf onverhoopt verhinderd bent. (Stuur hiervoor wel een bericht naar info@equiworks.nl om de wijziging door te geven).

Omdat wij na aanmelding een plek voor jou reserveren vind er onder geen beding restitutie plaats.

Maak je deelname definitief door inschrijving en betaling via onderstaande button. 

Doe je ook mee voor de licentiepunten? Zorg ervoor dat je je KNHS relatienummer op de dag van de bijeenkomst weet/bij je hebt. Middels een presentielijst kunnen wij de aanwezigen doorgeven en kan de KNHS de licentiepunten registreren.