Maak je eigen online training

Voor paardensportinstructeurs en andere paardenprofessionals

Wil jij meer mensen bereiken in minder tijd? Wil jij meer inkomen zonder meer uren te hoeven maken? Dan is deze nieuwe online training voor jou!

Training paarden maken EquiWorks

Maak je eigen online training

In deze online training leer ik je stap voor stap hoe je jouw expertise kunt vertalen naar een online training of e-book.

Meer mensen bereiken met een online product

Veel paardensportinstructeurs maken lange dagen en werken regelmatig (of altijd) in het weekend. Daarnaast zijn er ook heel veel instructeurs die het lesgeven naast een baan in loondienst doen. Het is namelijk, voor de meesten, niet zo makkelijk om te kunnen leven van het werk als zelfstandig instructeur. Je moet een klantenkring kunnen opbouwen die groot genoeg is om in jouw inkomen te voorzien en al deze klanten moet je ook nog eens in je agenda kwijt kunnen. Omdat veel mensen overdag werken, sta jij als instructeur vaak ’s avonds en in het weekend les te geven. Misschien vind je dat op dit moment geen probleem, maar het gaat tóch ten koste van jouw eigen vrije tijd.

Hoe mooi zou het zijn als je een groter aantal mensen in minder tijd kunt bereiken? Of dat je jouw kennis kunt delen zonder daar fysiek voor aanwezig te hoeven zijn?

Hoe dit mogelijk is..?

Door het maken van een online training!

Maak je eigen online paardentraining

In de afgelopen jaren zijn mijn online trainingen echt de kern van mijn bedrijf geworden. Ik neem een bepaalde tijd om een training te ontwikkelen, en kan deze vervolgens doorlopend verkopen. Terwijl ik zelf aan het paardrijden ben, als ik op vakantie ben, en zelfs tijdens mijn zwangerschapsverlof!

Het maken van een online training is voor iedereen weggelegd. Als je veel kennis over een bepaald onderwerp hebt kun je dit in een training gieten. Met een online training kun je meer mensen bereiken, en kun je extra inkomen generen, naast je gewone lessen of werkzaamheden.

Ik neem je stap voor stap aan de hand om zo je eerste eigen online training te ontwerpen en te verkopen.

Let op: Ik beloof je niet dat je stinkend rijk gaat worden met een online training. Ik beloof je ook niet dat je nog maar 4 uur per week hoeft te werken. Wat ik wel denk is dat jij door een online training meer mensen kunt bereiken, meer geld kunt verdienen of jouw eigen klanten nog blijer kunt maken met extra kennis.

Is dit iets voor jou? Lees dan verder!

paardentraining online

Inmiddels ben ik al 10 jaar zelfstandig ondernemer. Eerst jarenlang naast een parttime baan, maar sinds 2022 richt ik mij volledig op mijn eigen bedrijf. Eén van de vele voordelen vind ik dat je je eigen werktijden in kunt delen. Ik heb bijvoorbeeld standaard (minimaal) 1 doordeweekse dag vrij en neem veel tijd voor vakanties en vrije dagen. Dit is grotendeels mogelijk doordat mijn bedrijf gewoon doorloopt als ik een vrije dag heb; de online trainingen worden doorlopend verkocht!

Als instructeur of paardensportondernemer lijkt het misschien lastig om op deze manier je inkomen te verdienen: voor het geven van een les of voor het trainen van een paard moet je namelijk fysiek aanwezig zijn. En toch kun je jouw kennis en kunde in een (online) training gieten en zo een extra inkomen genereren zonder dat jij daar fysiek voor aanwezig moet zijn. Je maakt een product wat je meerdere keren kunt verkopen.

Wil jij weten hoe je dat doet? In deze online training leer ik je stap voor stap hoe je jouw expertise kunt vertalen naar een online training of e-book.  

Inhoud:
– Waarom een online product?
– In welke vorm?
– Wat is het onderwerp?
– De training ontwerpen
– Marketing

Voor wie is deze training geschikt?

Deze online training is geschikt voor professionals in de paardensport zoals instructeurs en trainers maar ook therapeuten zoals een fysiotherapeut of sportmasseur. Als jij specifieke kennis hebt in een bepaald vakgebied en deze online wilt delen met anderen dan is deze training geschikt voor jou!

Je volgt de training online, gewoon thuis, op je eigen tempo. 
De training staat in een online leeromgeving waarin tekst, foto’s en video’s staan. 

Wat leer je in deze training?

In deze online training begeleid ik je stap voor stap om zelf een eigen online training, e-book of ander product te maken.

Je leert:
– Waarom een online product ook voor jou goed kan werken
– In welke vorm jij jouw kennis het beste kan gieten (training, e-book of wat anders)
– Een goed onderwerp voor jouw training te kiezen
– De training stap voor stap te ontwikkelen
– Hoe je jouw training kunt verkopen aan geïnteresseerden

Investering

Wat kost deze training jou?

Prijs: €179

Als je het volgen van deze training goed aanpakt ga je dit natuurlijk terugverdienen met jouw eigen online training!