Lesgeven en kennis overdragen is mijn passie

Lesgeven en kennis overdragen is mijn passie. Ik heb hier inmiddels een jarenlange ervaring in opgebouwd door zowel een baan in het onderwijs als het lesgeven en begeleiden van vele combinaties in de springsport en in de dressuur.

Na de paardensportopleiding aan NHB Deurne volgde ik de docentenopleiding aan Stoas Hogeschool. Hier ontdekte ik mijn passie voor het lesgeven en het schrijven van lesmateriaal. Als afstudeerproject schreef ik de lesmodule Management Situations in the Equine Industry voor een agrarische hogeschool in Finland. Vervolgens mocht ik deze module ook doceren aan een groep tweede- en derdejaars studenten. Na mijn opleiding ben ik, na eerste enkele jaren te gaan werken op een trainings- en handelsstal, les gaan geven op verschillende middelbare scholen in de vakken natuurkunde, scheikunde en biologie. Daarnaast heb ik altijd enthousiaste combinaties lesgegeven in zowel dressuur als springen.

Met EquiWorks wil ik mijn ervaring in het lesgeven delen met enthousiaste ruiters en instructeurs die meer kennis op willen doen in alle aspecten van de paardensport. Door middel van blogs, e-books en trainingen deel ik deze kennis met jullie.

Stephanie Pardaan